Pascal

Hoofdtrainer

3e DAN

NOC/NSF gecertificeerd taekwondo trainer sinds 2014

EHBO & BHV

VOG

 

Pascal Batenburg is de hoofdtrainer van ~Chonkwon Taekwondo~.

Hij beoefend sinds 1991 taekwondo, is 3e DAN houder taekwondo, EHBO en BHV-er en is sinds 2014 gecertificeerd TBN en NOC / NSF taekwondo trainer.

In 1991 raakte Pascal geïnteresseerd in de sport taekwondo, al had hij ook daarvoor al kennis gemaakt met -martial arts- in de vorm van o.a. karate.

Taekwondo beviel hem zo goed dat hij binnen 3 jaar zijn 1e DAN / zwarte band wist te behalen. Ook het meehelpen met lesgeven begon toen al vormen aan te nemen en dit deed hij met plezier bij taekwondo vereniging -Taebaek- in Maastricht.

In 2001 had Pascal een persoonlijke taekwondo stop, waarna hij o.a. aikido, hapkido, kendo en 3 jaar capoeira heeft beoefend.

In 2007 kwam taekwondo weer op zijn pad toen hij mee ging kijken naar een taekwondo les van zijn dochter en eigenlijk is hij toen meteen gebleven om zelf ook weer taekwondo te gaan doen. Al snel begon ook het lesgeven weer te kriebelen en heeft Pascal van 2007 t/m 2014 als assistent-trainer vele lessen mogen verzorgen bij een taekwondo vereniging in Maastricht Oost.

In 2014 behaalde Pascal via de -Taekwondo Bond Nederland- zijn (hoofd)trainers diploma en verzorgde als medetrainer vele lessen bij een taekwondo vereniging in Maastricht West.

En op 01 maart 2018 werd zijn eigen taekwondo vereniging ~Chonkwon Taekwondo~ opgericht in Maastricht-Oost.

Mocht je na het lezen van de verschillende pagina’s geïnteresseerd zijn in een training, kom dan gerust een keertje meedoen.

!Je kunt altijd 3 gratis proeflessen meedoen!